Vanliga Frågor

Gå in under Priser & Bokning och gör en förfrågan på det datumet i vårt bokningsformulär!

Det som ingår är själva lokalen, en scen, ljud- och ljusutrustning, en projektor och projektionsduk, trådlöst internet, bar med kylar och kaffemaskin, en dator med skärm i baren. 

Gå in och läs vad det ingår för teknik här.

När man anländer till lokalen så står det alltid framme 15 bord i lokalen, och längs med väggen står det staplat 90 stolar. Därefter får man ställa i ordning så som man vill ha det till just sin fest!

Vi erbjuder bland annat städning och extra teknik till ditt event. Läs mer vilka tjänster vi har att erbjuda under Tillval.

Man får tillgång till lokalen från 12:00 på bokningsdagen. Då lämnar vi ut nyckeln och går igenom tekniken med er. Man har sedan lokalen tills 09:00 morgonen efter.

Skicka iväg ett mejl till oss om att ni vill komma på visning till info@fabriken-umea.se så kommer vi överens om en passande tid och dag.

Vi samarbetar med Västra Paviljongen som kan erbjuda mat till ert event direkt från köket som ligger i anslutning till vår festlokal, och porslin ingår i paketet.  Om ni är intresserade av att veta mer eller för att efterfråga en offert kan ni höra av er till dem på kontakt@vastrapaviljongen.se, och skriva att det gäller en bokning på Fabriken. 

Det går bra. Gör en bokningsförfrågan här, och skriv i meddelande-rutan att det gäller en preliminär bokning.

Om någon annan kund skulle höra av sig och vara intresserad av samma datum sedan, så hör vi av oss till dig först så får du bestämma om du vill boka fast, eller släppa datumet till den andra kunden.

Då gäller våra avbokningsregler som är följande:

Vid avbokning tidigare än 2 månader innan bokat datum debiteras hyresgästen bokningsavgiften på 25 % som betalats vid bokningen.

Vid avbokning senare än 2 månader innan bokat datum debiteras hela hyreskostnaden.

Ni når oss på mejl via info@fabriken-umea.se eller på telefon 070-225 12 23.

Huvudprincipen är att det ska se ut som när ni kom dit, här kan du läsa mer exakt vad man ska göra under “Städning”.

I anslutning till vår festlokal ligger ett restaurangkök. Om man bokar vår samarbetspartner inom catering (Västra Paviljongen), så lagas/serveras maten från det köket. Man kan tyvärr inte hyra köket som gäst och använda det själv. 

Det kan man absolut göra. Den cateringfirman har dock inte tillgång till vårt restaurangkök så det kan vara bra att kolla så att dem kan laga maten i ett eget kök.

Om man endast är intresserad av att hyra vårt porslin till sitt event på Fabriken så går det absolut bra! Läs mer här om vår porslinsuthyrning.

Det ryms 150 sittande gäster i vår lokal.

Måtten på borden är ca 180 x 78 cm.

Festrummet är 9 meter brett, och det är 17,8 meter från scenen till den bakre väggen i lokalen.

För att koppla upp er till vårt ljudsystem så behöver ni ha en dator eller telefon med AUX-uttag (annars ha en adapter). För att visa något på projektorn behöver datorn ha ett HDMI-uttag. Båda dessa kablar finns på Fabriken så det behöver ni inte fixa.