Uthyrning

Den perfekta festlokalen för företagseventet, bröllopet, klubbkvällen – för det lilla eller stora sällskapet. Har ni specifika önskemål? – ta kontakt med oss för att diskutera olika möjligheter!                                  

NÄR DU HYR VÅR LOKAL

Ni kvitterar ut en nyckel klockan 12:00 på bokningsdagen och får samtidigt en snabb genomgång av den tekniska utrustningen som ingår i priset. 

Lokalen är iordningställd med bord för 90 personer. Borden är lätta att fälla ihop och städa undan om så önskas. Stolar för 90 personer står framme längs väggen, som kunden ställer i ordning själv. Behöver man fler sittplatser finns det extra bord för upp till 126 personer, sedan behöver man komplettera med egna bord. Totalt har vi cirka 90 likadana stolar, sedan kompletterar vi med extra stolar av annan sort upp till 150 personer.

Dekorering och dukning av lokalen gör gästerna själva. Hyresgästen får också tillgång till en scen med ljudanläggning, projektor, och en mikrofon. Scen/discoljus finns uppsatt i lokalen.

Vidare finns det tillgång till en bar med kylar, som ni har möjlighet att sköta själva. Där finns en skärm där ni har möjlighet att skriva in en meny eller liknande för era gäster. Ni har tillgång till trådlöst internet. Städningen sköter man antingen själv eller köper tjänsten av oss. Ni har tillgång till lokalen till klockan 09:00 dagen efter och då ska lokalen vara tömd på medhavda saker, nyckeln ska vara återlämnad i baren och lokalen låst.